Bursa Saç Simülasyonu Merkezi

04-03-2024 12:44
Bursa Saç Simülasyonu Merkezi


Saç ekiminden bambaşka bir teknolojidir.
Öncelikle şu sorunun cevabından önce saç simülasyonunu anlatarak başlamak istiyorum. Saç simülasyonu sorun yaşanan saç bölgesinin minik saç efektleri verilerek daha yoğun ve gür bir görünüme kavuşturma işlemidir. Yapılan bu işlemde cilt tipi, saç teli kalınlığı, kişinin daha önce saç ekimi yaptırıp yaptırmadığı, saç rengi gibi etkenler işlem kalitesini etkilemektedir.

Uzmanlık gerektiren bu meslekte işlem yapılan bölgenin doğal bir görünüm elde edilmesi esas konudur. Saç simülasyonu işleminde kullanılan tüm ürünler kişiye özel ve tek kullanımlık ürünler olmalıdır. Dünya olarak virüslerle savaştığımız bu dönemde Bursa Hfs Center Saç Simülasyon Merkezi olarak oldukça hassasız.

Saç simülasyon işlem esnasında kullanmış olduğumuz ürünler kişiye özel ve tek kullanımlık ürünlerdir. Bu sayede riski sıfıra indiriyoruz. Sizlerin sağlığını her şeyin önünde tutuyoruz.

Saç simülasyonu işleminde en önemli unsurlardan biride mevcut saç rengidir. Çünkü saç simülasyon işleminde kullanılan boya rengi ile mevcut saç rengi uyumlu olmalıdır.

Bursa'da saç simülasyonu nerede yaptırabilirim?



Bursa Hfs Center Saç Simülasyon Merkezi olarak kendi markamız olan B.C.N.T ürünleriyle bu riski ortadan kaldırıyoruz. Açık kumral, kumral, koyu kumral, kahverengi, koyu kahverengi, siyah kahverengi gibi renkler ile doğal bir görünüm elde ediyoruz.


Diğer adıyla Saç gölgelendirme uzmanlık ve tecrübe gerektiren bir meslektir. Bu yüzden size en yakın bir merkez yerine en uygun merkezin seçimi doğru seçim olacaktır. Uzun yıllar estetik konfor sağlayan bu yöntemi kullanacağınızı düşünürseniz bu seçim önemli bir unsurdur.


Serkan Bozkurt un kuruculuğunu yapmış olduğu saç simülasyon mesleğinde Türkiye’nin ilk saç simülasyon merkezi olmanın gururunu yaşıyoyoruz. Sizleri bu tecrübeden faydalanmaya davet ediyoruz.

İletişim için hemen Arayın.

0 212 266 78 20 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.