Saç Simülasyonu Fiyatlandırılması

17-10-2023 12:30
Saç Simülasyonu Fiyatlandırılması

Saç Simülasyonu Fiyatlandırılması

Aslında em çok duyduğum soruların başında geliyor bu .Maalesef her ne kadar verilen hizmet kalitesi önemlide olsa bir hizmetin fiyatı oldukça önemli. Saç simülasyonu fiyatlandırılmasında açıkçası fiyat oluşturulurken bir çok etken var. Gelin isterseniz bunları teker teker inceleyelim.

Daha önce kişinin saç ekip ekmemesi.

Bu faktör oldukça önemlidir. Çünkü saç simülasyonu işlemi kişinin saç derisine yapılmaktadır. Saç derisi ne kadar kaliteli ve işlem görmemiş ise sonuç hem o kadar kusursuz hem de işlem hızı o denli hızlı olacaktır. Daha önce defalarca saç ekilmiş bir kafa derisi saç simülasyonu yapan uzman zorlayacağı için süreç ve harcayacağı emek artacaktır. Tabi bunun tam tersi bir durumda ise süreç hem daha hızlı hem de daha kusursuz olacaktır.

Cilt tipiniz

Saç simülasyonu yaptıracak kişinin cilt yapısı yağlı bir cilt yapısı ise bu süreci olumsuz yönde etkilemektedir. Yağlı ciltlerde işlem kalma süreci kuru ciltlere göre daha kısadır.

Yapılacak bölgenin genişliği ve saç seyrekliği

Saç simülasyonu işleminde işlem yapılacak bölge ne kadar geniş bir alana sahipse işlem süresinin artacağından dolayı fiyatlandırmayı da etkilemektedir. Çünkü saç simülasyon uzmanının ayıracağı vakit süresi ne kadar artar ise fiyatlandırmada o denli artacaktır.

Bunlar dışında işlem yapılan merkezin ismi,işlem yapan uzmanın uzmanlık seviyesi,kullanılan ürünlerin kalitesi vb etkenler fiyatlandırmada önemli unsurları oluşturmaktadır.

Serkan Bozkurt olarak sizlere sunduklarımız ise kısaca şunlar

  • Türkiye’nin ilk saç simülasyon merkeziyiz.
  • Türkiye’nin en tecrübeli ekibine sahibiz.
  • Serkan Bozkurt tarafından tasarlanan saç simülasyon cihazı ile işlem yapmaktayız.
  • Dünya’nın ilk altın alaşımlı saç simülasyonu iğnelerini kullanmaktayız.
  • Saç simülasyon boyalarımız yerli üretim ve Sağlık Bakanlığı bildirimlidir.
  • Tüm ürünler tek kullanımlık ve kişiye özeldir.

Saç simülasyonu mesleğinin kurucusuyuz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.